BURSA / KESTEL - Musa Amca İlkokulu

5.GELENEKSEL HALK OYUNLARI GECESİ

Pandemi nedeniyle yapılamayan  Geleneksel Halk Oyunları Gecemizin beşincisi büyük bir çoşku ile sahnelendi.

Pandemi nedeniyle yapılamayan Geleneksel Halk Oyunları Gecemizin beşincisi  büyük bir çoşku ile sahnelendi.Okulumuz sınıf öğretmenleri Yusuf GÖREMEZ ve Gülay BİLGİLİ'nin folklorik kıyafetleri ile yaptıkları muhteşem sunum ile başlayan gecemiz,öğrencilerimizin bütün maharetlerini sergiledikleri yedi bölge yedi renk halk oyunları gösterileri ile devam etti.

Kestel Belediye Başkanı sayın Önder TANIR 'ın da katıldığı gecemize velilerimiz tarafındanda yoğun ilgi gösterildi.Bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen  okul müdürümüz Sayın Hasan SARIKAYA'ya,öğretmenlerimize , halk oyunları antrenörümüz Uğur DİNSEVERE,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 18.05.2023 14:18 - Görüntülenme: 310