BURSA / KESTEL - Musa Amca İlkokulu

Nis

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ yla başlayan törenimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün geleceğimizi emanet ettiği çocuklarımızın etkinlikleriyle devam etti.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KURUM ZİYARETİ

Nis

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında imza günü düzenlendik.Öğrencimiz Güldeniz AKÇA öykü kitabını öğretmen ve arkadaşları için imzalayarak hediye etti.

Şbt

İlçemizde yapılan Akıl Zekâ Oyunları Yarışmasına okulumuzdan 2/B sınıfından Asmin ÖZER, 3/B sınıfından Mert ÖZKAYA, 4/A sınıfından Yusuf Ali MORKAYA,3/B sınıfından Mert ÖZESER,4/D sınıfından Çağan Cem TÜZEN isimli öğrencilerimiz  katılmıştır. Yarışma kapsamında yapılan   mangala turnuvasında 4/A sınıfından Yusuf Ali MORKAYA birinci, satranç turnuvasında  ise 3/B sınıfından Mert ÖZESER üçüncü  oldu. Başarılarından ve katılımlarından  dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz aldıkları dereceler ile ilimizde yapılacak olan Akıl Zekâ Oyunları Yarışmasında ilçemizi temsil edecekler.

Şbt

Bursa Halk Oyunları İl Yarışmasında okulumuz il ikincisi olmuştur....

Özveriyle çalışan, okulumuza kupa getiren tüm öğrencilerimizi ve halk oyunları antrenörü Uğur DİNSEVER´i tebrik ederiz.

Şbt

Okul içi ve çevresi, idari birim, öğretmen odası, kütüphane, ısıtma durumu, kantin, tuvaletler ve içme suları göz önüne alınarak yapılan değerlendirmede okulumuz "Beyaz Bayrak" ve "Sertifika" ile ödüllendirildi.

Ock

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem sonu karne töreni İlçemiz Kaymakamı Sayın Ahmet KARAKAYA, Kestel  Belediye Başkanı Sayın Yener ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ERCÜMEN, Kestel İlçe Sağlık Müdürü Sayın Fatma Yıldız ENGİN, Kestel İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hakan KIRÇIL, Musa Amca İlkokulu Öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.