BURSA / KESTEL - Musa Amca İlkokulu

Yüksel HOŞ - Okul Müdürü

1966 yılında Tunceli’nin Ovacık ilçesinde doğdum. İlkokulu Erzincan Merkez Tatlı Su Köyünde tamamladım. Kestel Ortaokulunu 1980 yılında tamamladıktan sonra Bursa Ticaret Lisesinden 1983 yılında mezun oldum. Ağrı Eğitim Yüksekokulunu bitirdikten sonra Erzurum İli İspir ilçesi Akpınar ve Yedigöller Köyü İlkokullarında görev yaptıktan sonra Er Öğretmen olarak Tunceli Merkez Erdoğdu Köyü ilkokullunda görev yaptım.Bursa-Kestel Yenimahalle İlköğretim okulunda 1993-2012 tarihleri arasında çalıştım.2012-2013 yılları arasında Bursa- Yıldırım İlçesi Vali Orhan Taşanlar İlköğretim Okulunda(Kızıklar Ortaokulu) Müdür Başyardımcısı ve Müdür Vekilliği görevlerinde bulundum. Haziran 2014-2023 yılları arasında Yavuz Selim İlkokulunda okul müdürü olarak görev yaptı. Ağustos 2023 tarihinde Musa Amca İlkokuluna okul müdürü olarak atandım. Evliyim, Selin Deniz isminde kızım var.