BURSA / KESTEL - Musa Amca İlkokulu

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Karne Töreni Yapıldı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem sonu karne töreni İlçemiz Kaymakamı Sayın Ahmet KARAKAYA, Kestel  Belediye Başkanı Sayın Yener ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ERCÜMEN, Kestel İlçe Sağlık Müdürü Sayın Fatma Yıldız ENGİN, Kestel İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hakan KIRÇIL, Musa Amca İlkokulu Öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.

30-01-2019    30-01-2019

30-01-2019 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem sonu karne töreni İlçemiz Kaymakamı Sayın Ahmet KARAKAYA, Kestel  Belediye Başkanı Sayın Yener ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ERCÜMEN, Kestel İlçe Sağlık Müdürü Sayın Fatma Yıldız ENGİN, Kestel İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hakan KIRÇIL, Musa Amca İlkokulu Öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.

Tüm öğrencilerimizin büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadığı karne töreninde Kaymakamımız Sayın Ahmet KARAKAYA, Kestel  Belediye Başkanı Sayın Yener ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ERCÜMEN, Kestel İlçe Sağlık Müdürü Fatma Yıldız ENGİN, Kestel İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan KIRÇIL’ın ellerinden karne alan öğrencilerimiz coşku içinde yarıyıl tatiline çıktılar. Davetliler tüm öğrencileri tebrik edip hediye vererek , tatilde bol bol dinlenmeyi, kitap okumayı ve eğlenmeyi tavsiye ettiler.

Yayın: 30.01.2019 - Güncelleme: 30.01.2019 15:17 - Görüntülenme: 24